Симпатiя

Цікаво мені, а чи можна придбати
Для нас із тобою "Симпатію"?
Чи лише за рецептом такі препарати,
А що без - марна гомеопатія?

Було б непогано: пролонгована дія,
Підтримання мотивації,
Підвищення рівня довіри, надії,
Зменшення сумнівів, раціо.

Знижений рівень побічних ефектів:
Здурманення не викликає.
Дозволений серед дітей та студентів -
На інтелект не впливає.

Було б непогано, та вигадки все це.
Пігулок любові немає.
Не залишається мрією в серці
Той, хто його не торкає.


Рецензии