САМО Уу БИ ИЙ СЪ ТЪВО!!!

САМО   Уу  БИ ИЙ СЪ ТЪВО!!!... ГЪ РЕ ЕХ!!!...

  -  А... ПО ЧЕ МУ Уу???!... -

А... ПО ТО МУ Уу!!!... ЧЬ ТО ОО!!!...

   -  Уу РО ОО КЪ!!!... ПЪРЕ ЕР ВА АН!!!... -

Аа... ЦЕ ЕЛЬ!!!... ТЪВО Яя!!!...

   -  УУ РО ОО КЪ!!!... ПЪРО ОЙ ТИ Ии!!!... -

ДУ ШО ОЙ!!!... НА АЙ ТИ Ии!!!...

   -  ОТ  ВЕ Ее ТЫ!!!... ИС ТИ ИН!!!...

Аа ... ТЬМА Аа!!! ...

   -  СЕ Бя яЯ!!... ЗЪДЕ ЕСЬ!!! ... ПЪРО ЯВ ЛЯ Яя ЕТ!!!... -

Ии... Ии ЩЕ ЕТ!!!... ВЫ ХО ОД!!!...

   -  ЧЕ Ее РЕ ЕЗ!!!... ПУ УС ТО ТУ Уу!!!... -

Че еЕ РЕ ЕЗ!!!... Ды Ру уУ!!!...

   -  ВЪ... Тё ёМ Ны Ее!!!... Ду уУ Ши иИ!!!... -

Че еЕ РЕ ЕЗ!!!... НИ ИХ...

   -  ЧЕ Ее РЕ ЕЗ!!!... НА АС!!!...

   -  ЧЕ РЕ ЕЗ!!!... ТУ Уу уУ!!!... -

Ии ЩЕ ЕТ!!!...

   -  Ии Ще еТ!!!... Въ... Те еЕ Бе еЕ!!!... -

      ЕЕ

НА АЙ ДЁ ЁТ!!!... ЛИ Ии???... -

      ИИ


Рецензии