Strigat fara glas

Din groapa chinurilor grele,
din strigatul cel fara glas,
renasc din propriea cenusa
si-ncerc sa fac si primul pas.

Mai singerez si rani am multe,
dar astazi sunt deja decis,
ca cit nu imi va fi de greu,
nu voi lasa sa fiu invins.

Mau incercat ispite grele,
ce-au tot tinut sa ma distruga,
insa cel rau n-a reusit,
sa ma prefaca-n a lui sluga.

Sunt hotarit vreau sa inving,
eu stiu credinta-n mine-i multa
si chiar de-o fi sa fiu invins,
insa sa fiu invins in lupta.

(Strigat fara glas Constantin Sandic)


Рецензии