Життеве

Життєве.

Моя краіна кров'ю підплива'.
Калік все більше. Рвуть іі, скажені...
Болить пекучим болем голова.
Нема роботи і пусті кишені.
І віє вітер. Той, що вітер Змін.
На що і що той вітер поміняє?
Якби ж то знали ми оте самі...
А Бог забув нас. І сидить, куняє.
Напризволяще.Прірва. І внизу ,
в тій прірві, - все. І відповідь. І зміни...
На носі квітень. Вичавить сльозу.
Свобода а чи смерть - усе єдине...


Рецензии
сильно! сижу думаю о свободе и смерти

Нике Комати   27.03.2015 14:12     Заявить о нарушении