***

Сонця схід вітер дме,
Я стою, все іде.
Стільки днів, не жива,
І до болі сумна.
Я не бачу себе,
А всі кажуть мине,
Але світ той поліг,
За вчорашній поріг.
Ти яскравий, не мій,
Намалюєш вітри,
Та мені не лежать,
А притулку шукать.
Тільки ще, розкажи,
Про зелені гаї,
Про чарівні вірші,
Що складаєш пісні.
Ти живий, а я ні.
І між нами війна.
Усю зброю тобі,
Власне я й віддала.
Ти підеш а я там,
Залишусь, де зима.
Бо давно й назавжди,
Там де ти, там не я.
І любити тебе,
Буду вічно, це знай,
Стільки років пройшло,
Усе в серці, нехай.
І мене не питай,
Я кохаю, то факт.
Ти живий, а я ні,
І завжди буде так.

24березня 2015рік


Рецензии