Журавлине серце

Журавлине серце кличе
До польоту - нi, не вiдчай!
Звiдкiля пiшов цей звичай -
Уособлювати сум?

Журавлине серце грає!
Звiдси аж до небокраю.
А на сум часу немає,
Коли вiриш у красу.

                2010 г.


Рецензии
Вірш надії, гарно!!!

Наталья Сытник   24.03.2015 18:07     Заявить о нарушении