Пам ятаю

Я пам'ятаю,
Твої поцілунки,
Кожне слово твоє,
Це були кращі в світі.
Дарунки.

Я пам'ятаю,
Наші стосунки.
Хитрі очі твої,
Від яких нема порятунку.

Я пам'ятаю,
Усі "наші" дні,
Від спогадів цих кожен день помираю,
Навіть у сні.

Я пам'ятаю,
Кожне наше мовчання,
І дзвінки, і зізнання...
І "Ппц як кохаю"
Я згадую наше кохання,а ти памятаєш?

Я пам'ятаю,
Як ти сваришся сильно.
Як я сльози втираю,
Та вмираю повільно.
 
Я пам'ятаю,
Як твій постріл поранив,
Зі звичайної зброї"знайомство"
Від котрої є в мене рани.

Я пам'ятаю,
Слова твої,гострі як лезо.
Кров поступила з рук моїх на підлогу,
А тепер це не сердце,лиш залізо.
Обрана не єдина дорога.

Я пам'ятаю,
Твою зраду останню,
Я все пам'ятаю.
Тільки чомусь,біль ця ніяк не зникає.
Звичне життя мені чого не вертає?!

Я пам'ятаю,
Все.
Від чого рани на сердці вином обливаю...
Я все пам'ятаю.
-За що?Оце ніяк не згадаю.


Рецензии