зам сть байдужих обмежень

Навіть замість байдужих обмежень не можна сказати слів
горючим паливом ллється теплий спокій,

без тлумачень прокидається крізь марев сновидінь..
болючим поривом прикривається така мізерна байдужість .

Багато розривалося золотом між нами ,
розкривалися, коли було холодно вночі,

забарвленя промайнуло у тихому цілунку вітрів.

Любиш споглядати, як красно дихають трави,
дивитися , як ніжність торкається рук,

криком , виском взлітає десь пташка,
пташка- летить, крякчить "не вернусь"

Серед початків зривався кінець.
Байдужії кільця розлучали надовше,

той час що бажали вернуть.
що казали, що серце кохає найдовше.

Шо любились барви в світанку,
де майорить маревна пітьма,

той хто торкається ранки,
геть забуває, що не зажила.


Рецензии