Чекай мене

Чекай мене, коли я тебе забуду у земному мороці
люби мене, коли все промине байдуже
згуби мене серед океанів свого серця
коли розгубиться час у земному поросі.

Тримай мене, коли не втримаєш долі,
бажай мене коли бажаєш розмови
зганьби мене, коли соромно буде сказати- люблю
зустрінь мене й  пройди повз, мов зовсім ми не знайомі.

Відпусти  мене, не встрічались як ніби і ні
згуби мене , втопи у своїй пам'яті
побач мене та тільки  увісні
сказати сумую  тільки ми зайняті.


Рецензии