Об ймати

В очах така сягаюча пристрасть, якась неземна благодать,
чую  голос пташок , дивлячись в сяючі очі
здається це щось неземне, несуттєве, та все ж


розриваючись на тисячі кілець в безмежному просторі думок,
так просто і так все кумедно вбв\асїчаючи сереце своє у дзеркалі,
що зветься розумом твоїм, так хочу тебе обіймать,
і солодко , ніжно тебе цілувать.


Рецензии