В очах така сягаюча пристрасть

В очах така сягаюча пристрасть,
якась неземна благодать,
все, що було на намисті серце хотіло зірвать.

В тих очах я бачила радість,
 ти був тим чим ти хотів,
твоя неземная залежність
душу на цені відкрив.

Здається  я в справжності долі,
відчуваю твій запах долонь.
Твоя сягаюча воля,
мені ти добро дарував


Рецензии