Ляпi сябе

1.
Не трэба належыць,
Чуеш нікому не трэба належыць .
Глытаць спадзяванні,
І заганяцца ў нейкія межы.
Не трэба губляцца
Ў неразумных бясконцых чаканнях,
Рабіць перапынкі,
Калі на шляху заўважыш прыпынак.

Прыпеў:
Ляпі сябе сам,
Кроч толькі наперад,
Забудзь пра стому і даверся марам,
Знайдзі сябе там,
Дзе не патрэбна будзе бегаць
Ад надакучыўшых спраў  і нуды.


2.
Патрэбна змагацца,
Спрачацца, біцца не толькі з сабою,
Шукаць намаганні
Для перажытку дужага болю.
Патрэбна свяціцца,
Ведаеш, трэба заўсёды свяціцца,
Збіраць ўсю яскравасць
і ад пакут ёй баранніца.


Рецензии