Я не брошу тебе, дитино моя...

Я не брошу тебе, дитино моя
Зi мною збудеться мрiя твоя
Свое материнське тепло та любовь
Пронесу поряд с тобою я знов
Ти частинка мого серця та мое життя
Ти найтайнiше мое глибинне вiдкриття
Пiдiймаючись до небес або падая вниз
Я завжди зiтру з очей краплi твоiх слiз


Рецензии