Ти казала, Украiна...

                Ти казала, Украiна -
                " Европейска я краiна,
                Будуть жити всi багато,
                будуть люди всьому радi"...

                Ти ж народ пiдманула,
                Ти ж його пiдвела-
                Ти  ж його в таки дебрi,
                Таку бiднiсть завела..

                Ви ж скакали на майданi,
                Пiсля "чаю", як в дурманi,
                А як булки привезли-
                Стали зовсiм, як козли..

                Всiх вас Нуланд пiдманула,
                Всiх, як дурнiв провела,
                Всiх,   як  овцiв на заклання,
                На  вiйну вас потягла..

                Ти казала, Украiна,-
                " Самостiйна я краiна,
                Буду с ким хочу дружити,
                Ворогiв я буду бити"..

                Як тебе обдурили,
                Як тебе провели..
                На кредити пiдсадили,
                До банкротства довели...               
               
                Ти казала,  Украiна,-
                "У вiйнi Россiя винна,
                Не сестра вона менi,
                Хай Донбасс горить в огнi"..

                Ти ж Европу обдурила,
                Ти ж усiх провела,
                Ти сама братiв там била,
                На Россiю наплела..

                "Ще не вмерла"- всiм спiваеш,
                Хоч уж бiльше не стрибаеш,
                Срач закiнчувать пора,
                Гнать пiндосiв со двора..

                Ти ж народ пiдманула,
                Ти ж його пiдвела-
                Ти  ж його в таки дебрi,
                Таку бiднiсть завела..


Изображение из интернета


Рецензии