Весняна хода

На спокій ти вимінюєш турботи
В твоїй уяві  все навколо - дивний світ
Весна, як завжди зруйнувала смуток
Бо бавить  ніжну душу первоцвіт

І плескає в долоні сяйво сонця
Наповнює повітря парус мрій
Знов  линуть пісні , як хмаринки в небі
Наповнюючись подихом подій

Ти йдеш собі - невимушено, гордо
Травинки пестить ніжністю хода
Зосталися позаду твої роки
Бо для весни, ти завжди молода !


Рецензии