Душа людська - поезiя...

Душа людська - поезія,
а розум - то є проза.
І вкрилася мереживом
моя чарівна доля.

Весна - то є мелодія,
що лине неповторно.
І створюють гармонію
корнети і валторни.

Кохання, наче музика,
проникне в кожне серце
й накриє всю республіку,
що в суперечках б'ється.

А я танцюю пристрасно
з весною дивне танго.
Нарешті буде цілісним
цей світ - пішли, поглянем!

23.03.15


Рецензии
Дійсно, що так!...Душа людська - поезія!!! Дуже гарні порівняння - Весна - то є мелодія!!! Чудовий вірш!

Мария Зубрий   30.03.2015 23:18     Заявить о нарушении