як добре

Як добре, що не закохалася у того, хто мріє про море і любить його більш за життя; хто подорожує без зайвих валіз і речей, переїзджаючи із одного міста в інше лише з гітарою на спині та пачкою цигарок у кишені; у того, кому байдуже, що його пісні безглузді- просто йому це подобається; у того, хто ніколи не всидить на місці, хто завжди лишатиметься молодим і повним життя! Як же добре. Як же шкода...


Рецензии