Н хто тебе н коли не пробачить

Ніхто тебе ніколи не пробачить,
І доля не почує як ти плачеш,
Підіймешся та глянеш в мої очі,
І щастя хай вони тобі пророчать.

Між зорями душою я тепер літаю,
І не потрібно вже земного раю,
Завжди буду біля й поруч з неба,
Берегти й кохати я одну лиш тебе.

А коли настане час зустрітись,
Я прийду коли розквітнуть квіти,
Заберу до себе і до свого раю,
Ти побачиш, що я досі ще кохаю.


Рецензии