Срывает ветер лепестки у роз

За поруділим листям йде мороз,
Вуста квіткові в гіркоті застигли.
Зриває вітер пе люстки  троянд,
І ранки сріблом трави застелили.

Чорніє в полі зграя не одна,
Та чорнота в душі залишить крапки.
Переоцінку цінностей чи здужає вона,
Чи може хід зробити  в дамки?


Рецензии