Ти скарб лише для мене, не для всiх...

Ти мій єдиний чоловік .
Ти скарб лише для мене , не для всіх.
Хоч та відьмачька тебе і обіймає ,
Але ти знай , вона жалю не має .
Вона благати буде - ти не вір ,
Вона кричати буде - не займай її ,
Вона підти захоче - не тримай .
Лиш я тебе кохаю щиро , так і знай!


Рецензии