***

Час сили Духу.

Тріпоче серце у присутності Твоїй,
коли проходиш Духом між рядами,
й приходить мир і спокій  Твій,
наповнюєш уста словами...

А ми просимо про мир,Господь,для нас,
просим щиро"Вчуй нас,милий Боже...
В Тобі спокій серцю є в цей час,
бо ніхто,як Ти допомогти -неможе.

Тобі дяку,Боже,ми несем,
що живемо мирно в Закарпатськім краї,
але бачиш наших сердець щем,
про тих людей,хто спокою -немає...

Тож, Боже милий,Ти почуй слова,
про мир,для них,який ми просимо у Тебе.
І хай тріпоче наше серце,ожива,
бо ми просим  миру й чисте небо."


14.02.15.


Рецензии
Хай Бог почуе усi вашi добрi бажання!
Правильно ли я выразилась?
Глубоко затронули сердце слова вашей молитвы.

Мария Рыжинькая-Боголюбова   23.03.2015 23:42     Заявить о нарушении
Правильно.Спасибо,Господних благословений Вам

Микуляк Татьяна   23.04.2015 22:32   Заявить о нарушении