Ретроспективи

Думки розсипалися з поспіхом, мов борошно,
й зібралися таємно - десь у скронях...
І раптом стало якось надто голосно,
що часом й заблукаєш мимоволі.

Вони пливуть, неначе десь у просторі,
сягаючі вітрилами небес
далекі кораблі, де їх із лоскотом
сирени кличуть в рай своїх чудес.

Ретроспективи недосказаного звільнено -
вони постійно проникають у думки.
Так ось чому завжди трохи приникливо
ці кораблі пливуть в далечині.

— 18.02.15.


Рецензии