Прiрва по мiж нами

                ***

                Ходе Петя бур'янами,
                Потилицю чуха.
                Щось муркоче,щось белькоче,
                Путін його слуха.
                Ти що,Петю,з глузду з'їхав,
                Що за заворуха?
                Дуже хочу домовитись,
                Не знаходжу вуха.
                От же, зна собі,блукає
                По між бур'янами,
                Та можливо і не знає,
                Прірва по між нами.
                В.Савош.


Рецензии