Мельпомена

Ніжна шкіра її - то суцільна екзотика,
перетворюється на зразок важкого типу наркотиків:
тьмарить розум, руйнує кордони свідомості,
і пливеш ти, пливеш в руйнівній невагомості.

Наче дим серед вітру, волосся темне кружляє,
та таких, як вона, серед мертвих немає.
Зажди мила, весела, чарівна і усміхнена,
але вже є у списку серед мрій тих нездійснених.

Аромат, що позаду вона залишає -
наче чистий ефір в хвойнім лісі блукає.
Не людина, не звична - чарівна Мельпомена,
руйнівна і трагічна, розкидає знамена.

Перевершити музику не під силу природі,
навіть раптом якщо стане Зевс у нагоді.
Його донька - весела, чарівна і усміхнена,
та назавжди лишиться серед мрій тих нездійснених.

— 17.05.14


Рецензии