Прагну досягти

Вона вузька — дорога в Небеса…
Вона важка, горбиста і терниста,
Та прагну йти, бо хочу досягти
Твоїх щедрот: вісону і намиста…
Із рук Твоїх преславний той вінець,
Що Ти приготував мені з любов’ю.
Весільний бал — це зовсім не кінець,
А лиш початок вічності з Тобою!!!
І мріє навіть крапелька роси
В тремтінні світла на Твоїй Долоні,
Щоб бути діамантиком краси
Серед оздоби у Твоїй короні…
                04.06.20010р


Рецензии