***

Шукати виходу з себе,з кімнати,з життя.
Більше не плакати,намагатись сміятись.
Забути про людство,ЗМІ і сміття.
Бігти й ніколи не повертатись.
Створити свій світ,свою молитву,
Своє "без стереотипів".
Завершити з собою довгу битву,
Щоб не кричала душа до хрипів.


Рецензии