Чутно лише тишину...

В кольорах мовчазної спокуси
Стигла тінь від любовних утіх
Вони думали , що кохали
І дразнили цілунками гріх

Обіймали , як небо - неволю
Малювали знімілі слова
І бувало, що навіть чули
Як кохання їм пісню співа

Час виблискував зорями в небі
Долі різні сплітались в одну
Є мелодія щастя, дві скрипки
Але чутно лише тишину...


Рецензии