Початок

Якась є відраза до руської мови.
Чому? Не скажу я напевно...
Не від Шевченкових слів це походить,
Що звав москалями даремно.

Бо їхня культура - це мудрість народу,
Хоча і для нас чужерідна.
Вбиває вона українську породу,
Що знову так гине невпинно.

Історії нашій, хоч з часом так сталось,
Корилися ми непокірно.
Крізь тисячі літ наша доля пронеслась -
Не станемо вже однорідні.

Тепер ми живем в пострадянській країні,
Шкода, комунізм вплинув сильно,
Де люди спілкуються, як на чужині,
Вважаючи це за відмінно.

Одні до Росії, а інші - в Європу,
Ідеології в нас розійшлися.
Чого ж домогтися ви з владою хочте?
Чи обіцянки для вас - це турбота?

— січень 2014


Рецензии
Очень интересно,хоть некоторых слов не понял! Спасибо!)
С ув.К.В.Загорулько

Кирилл Загорулько   28.03.2015 16:00     Заявить о нарушении