Люблю тебе одну, - говорять люди...

«Люблю тебе одну», - говорять люди.
А я тебе люблю, та не одну.
Люблю, коли на серці холод лютий,
Люблю тебе веселу і сумну.

Люблю тебе замріяну і тиху,
Розгнівану й ображену люблю.
Люблю в годину радості і лиха,
Люблю тебе щасливу і в жалю.

Люблю тебе жорстоку, дратівливу,
І лагідну, як сонце навесні.
Люблю тебе спокійну і бурхливу,
Люблю тебе вживу і уві сні. 

Навколо мене – наче цілий натовп,
Так збожеволієш і кинешся в петлю…
О як багато! Як тебе багато!
Та кожну з вас однаково люблю.


Рецензии