Дiагноз - кохання

Я неквапливо йду по крокам історій,
Мою дорогу недбало освітлюють зорі,
Була б ти поряд...
Були би мої думки всі прозорі...

Мені поставили страшний діагноз - кохання,
Я був би з тобою, якби мав бажання,
Я був би щасливий...
Якби не те крикливе мовчання...

Мій світ зруйнований твоїми очима,
Щодня бачу віднині минуле за плечима...
Ти моє серце з болем кохати навчила...
Я тепер тобою одержимий...

Можливо все-таки я буду з тобою,
Бо все ніколи не здаватимусь без бою...
Я стаю все сильнішим з кожною добою!
Але без тебе я не захищений від невиправного збою...


Рецензии