КО РА Аа!!! БЪ ЛИ ИК!!!

КОРА Аа!!!... БЪЛИ ИК!!!...

   - НЕ Ее!!!...  ПА РУ СЪ   НИКЪ!!!... -

   - ОН!!! - СЪВЕТА!!!(РА)...  БЪЛИ ИК!!!... -              (РА БЪЛИ ИК)

   - КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРИ  РО ВА АН НЫЙ!!!... -         (КО)

Аа...  ПАРУ СЪ НИКЪ!!!...

 - СЪВЯ Яя ЗА АН!!!!!!(СЪ)... СО ВЪРЕМЕ НЕ ЕМ!!!...         (СЪ НИ КЪ)

 - НИ!!!...  СЪ... ПУ УС ТО ТОЙ!!!... -

Аа...  ПАРУ??...

 - РУ - ЕН ЕР ГИЯ!!!...                (РУ)

 - ПА - АБ СОЛЮ ЮТ НА АЯ!!!(А)...    ПУ УС ТО ТА АА!!!(П)... -       (ПА)
 
  ПОКА


Рецензии