Я безтями люблю тебе, Укра но!

Я безтями люблю тебе, Україно!
Спів твій ніжний й дзвінкий - солов'їний.
Усим серцем кажу тобі ніжно та щиро:
Я назавжди с тобою, моя рідна.

Твоя очі, люба, яскраві й блакитні,
Ти красива - такого не бачив увесь світ.
Ти ніжна, й водночас така непохитна
Разом с тобою дорога кожна мить.

Ти сильна, я вірю, ти сама найкраща,
Здолаєшь невзгоди - ми разом родина.
Ми в цьому тобі допоможемо, знаєш?
Бо ти в нас єдина, моя рідна країно!


Рецензии