Моя Батьк вщина!

Чому грабують тебе
Країно любо моя,
Чому влада вагонами гроші гребе?
Ти ж як спів солов'я!

Прекрасна,чудова
Моя Україна
А твоя милозвучна мова!
Мила країна

Он простягнувся степ
Шумлять ліси
Якби не було халеп!
Але у владі одні біси!

Усі ваші закони то макулатура
Ціни шалено зросли
Вся ваша робота то чиста халтура
У голові у вас мізки не проросли!


Рецензии