Предсказание от Ма-Тани

Что будет жавать господин Порошенко?
Николай Парацельс Афрмз
http://www.stihi.ru/2014/08/12/3946
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



Пан Порошенко пидпысував документы, але краватка ёго душила
и дуже хотилось скорише питы с Рады, рады себе и своеи свободи...
Донбасс вже був на граныци киевськои области!
Яценюк принис сино.
Сказав, що соломы не знайшов.
Еи выявляется забрав Ляшко))
И навищо вона ёму?
Порошенко надив капелюх и рожеви окуляры.
Юля Тимошенко спытала його,нащо их надив?
Мабудь, щоб не так страшно було до Европы тикаты?
Так Меркель учора сама кудысь втикла з Германии.
Там у Берлыни натовпов обицав себе спалыты, а за одно и увес Рейстах,
якщо еи не заарештують за пидрыв их життя)
Тут уси почулы тупотиння ниг.
Це Нацгвардия прыйшла за грывнями.
Сказали, що згодни и на баксы.
Але якщо им не заплатять, то воны пидуть и здадуться Захарченко.
Вин обицяв помылування, якщо здадуть усю Раду и весь Парламент))
Тут Порошенко згадав, що Лукашенко обицяв ёму допомогу.
Подзвоныв до Минську.
Батько Билоруси лаконычно видповив, що вже пидпысав угоду спивпраци с Донбассией...
Так тепер буде называтыся Украина.
Захарченко дав зрозумиты,що видмовы ни вид кого не хоче чуты))

Тут уси... побиглы до туалету... нащо?
Ни, сало Донбасс буде исты))
А ци прыдурки гний нюхаты))


Повелитель Страны Дыхания-Мысли   20.03.2015 18:21   


Рецензии