Любов в душата

Как ли времето превръща
всеки шум в песен на тинтява.
Дори когато любовта пристига,
тихо е… Смях в очите засиява.

И като че ли и нощта е няма,
свечерено как миглите притваря.
И не смее на деня си тя да вярва…
Тихо е… Любов душата приласкава.


Рецензии