У НЕБI

              У НЕБI

Полечу, долечу! Тiльки дай менi крила!
Чуєш, я до хмарини злетiв!
Це тому, що ген там – в далинi –
Бачу образ тонкий твiй та милий,
Не звернути назад вже  менi!
Чуєш, я до хмарини злетiв!

Вже лечу, вже лечу! Вже на сьомому  небi!
Що зустрiну там – щастя? бiду? –
Все одно! Прилечу ради тебе,
I для тебе слова я найкращi  знайду!
Ну, а ти ждеш мене,  чи не ждеш?!
… ждеш мене,  чи не ждеш?..


Рецензии