ТА НI!..

           ТА НI!..

Кохати так, щоб ти була щаслива…
Чи зможу я?
Чи вмiю взагалi?
Кохати так, щоб задзвенiло злiва,
Щоб линув дзвiн
по всiй, по всiй Землi!..

Хай всюди заспiвають солов’ї,
Хай зацвiтає, навiть взимку, слива…
 
Та нi!..
Хай буде тихо на Землi,
Але щоб ти була щаслива!!


Рецензии