Як хочеться

Як хочеться мені поїхати до моря,
Як хочеться мені пірнути камнем вниз.
Щоб не побачити того людського горя,
Щоб не побачив ти моїх шалених сліз.

Як хочеться мені тебе поцілувати
С тобою поряд я, немов у забутті.
Як хочеться мені тебе так обіймати,
Як обіймають люди останній раз в житті.

Але настане час та зійде наша зоря.
Шепоче тихо вітер, немов легенький бриз.
Як хочеться мені з тобою вже до моря,
Як хочеться мені з тобой пірнути вниз.


Рецензии