Кохання

Яка там, к бісу, логіка, -
Кохання, от і все!
На спис Святого Лонгіна
Здіймає і несе

Так високо, так солодко,
Так лячно – адже ж вік, -
Що ні ладу, ні поладу
В сп;янілій голові.

В очах мигають вогники,
Тривога душу ссе…
Яка там, к бісу, логіка,
- Кохання! От і все!


Рецензии