Не б йтеся самотност

Не бійтеся самотності,
А бійтесь нелюбові.
Допоки в серці жар,
Допоки і живеш.
І Бог - то є Любов.
У цім звичайнім слові
І сенс буття і світ
Без краю і без меж.

Це - співчуття і біль
За кожного і кожне -
За висохлий струмок,
За мамину сльозу.
Любов – то хліб і сіль,
Вона непереможно.
Я на вівтар її
Своє життя несу.


Рецензии