А чи жила я на земли

А чи жила я на землі,
А чи була?
Туманом слалася в імлі
Мов ковила,


Була барвінком на сліду
І споришем
Несла тихцем свою біду
Й несу іще.

Цвіла, як папороті цвіт,
В Купальську ніч,
Аж зорі падали услід,
Як сльози з віч…

Сплило небесне, а земне
І поготів.
Чекала, стрінеш ти мене,
А ти не  стрів.


Рецензии