Душа бринить мов тятива

Душа бринить мов тятива –
Бо ще жива.
На вік і втому не кива –
Шука слова.

Полову віять від зерна –
Солодкий труд.
Солодший меду і вина,
Гіркіший трут.

Фатальний збіг.
Так жереб ліг
До ніг мені:
Кому – кермо,
Кому – ярмо,
Кому – пісні.


Рецензии