Читачу

В поезіях душа мов на долоні
Відкрита і беззахисна – читай!
Я не ховаю сліз своїх солоних,
Таких, що далі – хоч не розсвітай.

Веду тебе, читачу мій, стежками
Осінньої багряної пори
До озера, де сопілкар – нестяма
Із Мавкою востаннє говорив.

Я райдугу весняну після зливи
Тобі дарую, ось вона – краса.
Живи в любові, завжди будь щасливий
І, як і я, повір у чудеса!


Рецензии