I shrink...

I shrink
Walking away in silence,
Winding my way through darkness,
Fading on the brink.

Inside my mind
There's still too much to be said,
Softly oblivion spreads,
Where forgetting is kind.

I sigh
Always standing alone,
The walls of nothingness fall,
Haunted by freedom tide.

03. 2015


Рецензии
Жақсы поэзия. Тек тым көп кесіп, орамасының және ыдырауы. Ал барлық осы есте.
Мен вздох. Мен көп келеді. Авторға жазу, жазу!

Тео Ванин   13.07.2015 03:18     Заявить о нарушении