Дiти Чорнобиля

Хворі дітки бавляться в палатах,
Темноти бояться по ночах,
В зошитах малюють рідні хати
І журбу приховують в очах.

На малюнках вітряно і хмарно -
То біди чорнобильської жах.
Діти, що пройшли через лікарні,
Старшими стають не по роках.


Рецензии