Два кольори

Це побачить можна тільки літом:
Золотяться в пшеницях лани.
Під безхмарним куполом блакиті
Хлібороба радують вони.

Жовтий колір - то пшениці сила,
А блакитний - це наш небозвід.
Нам усе природа подарила,
Щоб розквітнув український рід.

Тому прапор нашої Держави -
Символ миру, трудових звитяг -
Має жовті і блакитні барви,
Самий мирний на планеті стяг.


Рецензии