Лебедина вiрнiсть

Коли буває, що лебідка гине,
Самотній лебідь залишає світ,
Згорнувши свої крила лебедині
В останній відправляється політ.

Тож без кохання лебедина доля
Трагічну вибирає путь.
Не дивно, що в природі мимо волі
Любов і смерть як подруги живуть.


Рецензии