Найбiльшi чудеса

Під літнім сонцем теплим вітерцем
Струмились пахощі з долини.
Пригадую, в дитинстві з дідусем
Згрібав і скирдував я сіно.

Росли стіжки - окраса для лугів
І ожила від них долина.
Мов велетні, зібрались навкруги
Пришельці із казкової країни.

Ховалось сонце, падала роса
І, витерши чоло від поту,
Дідусь сказав: "Найбільші чудеса -
То гарно зроблена робота".


Рецензии