***

Сумує в задумі хатина,
Стомилися чорні тини.
Покинула дім господиня -
Під стріху стоять бур'яни.

В саду пересохла криниця,
Тужливо скриплять явори
І вікна, мов хворі зіниці,
Не бачать проміння весни.

До всього звикає людина
І зможе продовжити путь.
Самотність - біда для хатини,
Хати без людей не живуть.


Рецензии