Заметки неша

THE PARENT

Children aren’t with nothing to ignore,
And that’s what parents were created for.


РОДИТЕЛЯМ
.
Деток родители помнить должны.
Детки для этого и рождены.
 
REFLECTI ON BABIES
A bit of talcum
Is always walcum.


ДЕТЯМ

Тальк в пелёнках-
Уют ребёнку.

THE PHINOCER0S.

The rhino is a homely beast,
For human eyes he’s not a feast,
Farewell, farewell, you old rhinoceros,
I’ll stare at something less prepoceros.

 

НЕЛЕПЫЙ ВИД.

Носорог на вид скотина,
Где и рог, и нос едины.
И хоть вид его занятный,
Но хотелось бы приятней.

( Огден Нэш )


Рецензии